Peo- ja pulmamenüü III
- Leivatootedkuklivalik, tume ciabata, must leib
ürdi-maitsevõi
- Soe buffee - Pearoog5 tundi madalküpsetatud veisepõsk punaveini kastmes
Seesamiõlis 42 kraadis küpsetatud lõhefilee bernaise kastmega
Kartulipüree trühvliõliga
Ahjuköögiviljad palsamiäädika ja röstitud fetakijuustu puruga
- Külm buffee - SalativalikSaksapärane kartulisalat peekoni ja marineeritud paprikaga
Caesari salat ahjukana ja kirsstomatiga
Ahja kitsejuustusalat röstitud peedi, rukkola ja basiilikuõliga
- KalavalikTuunikala tatatki musta seesami ja sidrunikastmega
Saaremaa siiafileetartar kalamarja, sidruni aioli ja leivaõhikutega
Merluusifilee juustukroketid panko paneeringus teryaki kastmega
Kuumsuitsulõhe terriin laimikreemi ja ingverilaastudega
- LihavalikBBQ glasuurised kanaribad granaatõunaseemnetega
Madalküpsetatud õrnsuitsu seasisefilee wakamesalati ja Tonnato kastmega
Küpsetatud roastbiif sidruni glasuuris röstitud kirsstomatitega
Antipastivaagen Itaalia lihatoodetest ja mar. aedviljad
- Vegetaarne valikHerne cuacomole , röstitud portobello bruchettal
Kevadrullid aedvilja täidise ja musta muraka kastmega
Kikerherne falafelid küüslauguse chillikastmega
- JoogidMustsõstra-vaarikamorss
Sidrunivesi kannus
Kohv, tee, suhkur, piim, kaerapiim
Toidu kogus arvestusega 1200g inimese kohta
Maksumus ühe inimese kohta 27.00 eur
Hinnale lisandub käibemaks
Min. tellimus 20 inimest