Peo- ja pulmamenüü II
- Leivatootedkuklivalik, tume ciabata
maitsevõi
- Soe buffee - PearoogApelsinis glaseeritud madalküpsetatud pardikoib granaatõunakastmega
Grillil praetud sea sisefilee kooreses oblikakastmes
Kartuli bataadipüree safranivõiga
Vürtsikad ahjuaedviljad piiniaseemnetega
- Külm buffee - SalativalikChilli kartulisalat krõbepeekoni ja BBQ kastmega
Mozzarella tomatisalat ruccola ja basiilikuõliga
Musta quinoasalat soolalõhe vutimuna ja päikesetomatiga
- KalavalikLõhe tatataki seesamikrõpsud ja ürdijogurtikaste
Saaremaa siiafilee tartar kalamarja ja leivaõhikutega
Tuunikala napoleon lõhevahu ja wakamega
Kuumsuitsu lõhe täies hiilguses dekoreeritud vähkidega
- LihavalikBBQ mahlased kanaribad granaatõunaseemnetega
Veise roastbeaf trühvlikreemi ja röstitud sibulaga
Veisemaksa parfe vaarikazelee ja röstitud mandlitega
Vaarikaglasuurine pardifilee peedi carpaccol peekonilaastudega
- Vegetaarne valikBataadi cheddarjuustupallid küüslauguse jogurtikastmega
Kurgirull pähkli tofukreemitäidise ja sinepise kastmega
Lillkapsahummus, herne cuacomole , porgandihummus
Käsitöö seemneõhikud
- JoogidMustsõstra-vaarikamorss
Sidrunivesi kannus
Kohv, tee, suhkur, piim, kaerapiim
Toidu kogus arvestusega 1200g inimese kohta
Maksumus ühe inimese kohta 25.00 eur
Hinnale lisandub käibemaks
Min. tellimus 20 inimest